Zes maanden later...

Een half jaar later en ik denk nog steeds erg vaak aan mijn ontzettend mooie tijd in Malawi. Ik heb zo ontzettend veel mogen leren daar en ook na die tijd hier in Nederland. Van uit de kerk heb ik ook veel mooie gesprekken en reacties gehad en ook daaruit mag ik ook weer mensen mijn verhaal vertellen en mag ik ook van hen leren. Ik weet niet precies wat ik verder erg eigenlijk over moet zegen. Ik kan alleen maar zeggen dat je de kans moet grijpen om je grens te verleggen en anderen te helpen. Als mens zul je blij worden als je helpt ook al lijkt dat aan het begin niet zo. Toch doet het zo veel met je. Door het schijven van een aantal blog posts ben ik blijven nadenken over mijn reis en de dingen die ik gedaan heb. Ik heb het alleen nog niet helemaal een plek kunnen geven in mijn leven. Maar ik ben er in de kleine dingen wel mee bezig. En toch zijn het vaak de kleine dingen die het leven op aarde bijzonder maken! ;)

Follow the author: Bartfolkers
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Bartfolkers
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]