Altijd terug denken aan Malawi

Toen ik terug kwam uit Malawi beseft ik eigenlijk pas wat ik allemaal had meegemaakt en wat voor bijzondere reis ik heb gemaakt. Die weken erna begon ik dat steeds meer te beseffen en ik denk zelfs nu, een halfjaar later, nog zeker iedere week terug aan Malawi want het was zonder twijfel de reis van mijn leven. Door wereld supporter moest ik iedere maand iets verder doordenken over mijn reis, welke mensen heb ik allemaal ontmoet, hoe ben ik veranderd in mijn normale manier van doen, welke muziek paste bij mijn reis en noem maar op. Hierdoor keek iedere maand weer met een ander oog naar mijn ervaring in Malawi en ben ik het iedere maand meer gaan waarderen. Want het was een kans die ik waarschijnlijk nooit meer krijg. 

Ondanks dat dit de laatste maand is en ik dus niet iedere maand meer een blog moet schrijven. Weet ik zeker dat ik nog heel vaak terug denk aan mijn reis en ik blijf mijn ervaringen zeker weten delen met zoveel mogelijk mensen, want iedereen moet weten wat voor  geweldig mooi land dat is met geweldig mooie en lieve mensen!

Image
Follow the author: MaaikeRosanne
More contributions of WorldSupporter author: MaaikeRosanne
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]