Title: He for She
He for She

He for She

Media of MaaikeRosanne
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
He for She

He for She

Ik denk dat het doel van wereldsupporter is om je ervaring te delen met zoveel mogelijk mensen, en zo ook die mensen een beetje te veranderen in hun kijk op de wereld. Maar als je hier in Nederland bent, en alles al hebt, hoe kan je dan toch nog ervoor zorgen dat je de wereld een beetje veranderd?

Een heel goed voorbeeld vind ik Emma Watson, zij is nog zo jong en heeft alles al: beroemdheid, meer dan genoeg geld, een diploma etc.. Toch wil zij nog wat van haar leven maken en dat doet ze op een geweldige manier vind ik want, als je beroemd bent heb je een voorbeeld functie en die gebruikt zij op de juiste manier. 

Emma is U.N. ambassadeur geworden en zet zich in voor de "Gender Equality". De gelijkheid tussen man en vrouw. Voor ons is dat misschien heel normaal maar op zo ontzettend veel plekken in de wereld is dat absoluut niet het geval. Emma zet zich daar voor in, zij laat haar stem horen zij is een echte wereldsupporter die de mensen om haar heen alert wil maken op een probleem dat nog lang niet de wereld is uit geholpen. En dat doet ze op een hele mooie manier vind ik. 

More contributions of WorldSupporter author: MaaikeRosanne
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]