Waarom nou reizen en vrijwilligerswerk?

Tijdens dat ik in de 6de klas zat van het VWO, begonnen de reisplannen zich al een beetje te ontwikkelen. Na het bezoeken van open dagen van universiteiten kwam ik er achter dat ik helemaal nog geen zin had om te gaan studeren. Werken en reizen leek me wel een heel goed plan (onder andere om mezelf beter te leren kennen en zelfstandiger te worden) en zo kwam ik op het idee dat het me heel erg gaaf zou lijken om naar Australië te gaan. Dit zou ik dan met een vriend gaan doen die dezelfde plannen en ideeën had als ik. Via mijn ouders kwam ik daarbij ook nog eens in contact met Joho waardoor de plannen een nog andere wending kregen. Na het bezoek aan een open dag bij Joho in Den Haag was ik helemaal enthousiast geworden over het doen van vrijwilligerswerk in de Filipijnen! Hier werd ik samen met die vriend van me dan ook voor uitgekozen waar we heel erg blij om waren. 4 November vertrekken we dan echt en na dit vrijwilligerswerk en het reizen in de Filipijnen vertrekken we dan alsnog op 29 december naar Australië. Excited!

Follow the author: KoenTijhuis
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]