voetbalveld en afscheidskado

'Vrijdag zouden er mensen komen om het gras van het voetbalveld te maaien, want Christina en ik hadden donderdag de rommel opgeruimd :-). Maar helaas het blijft Afrika en de mensen zijn niet gekomen :@! Ik wil namelijk uitzoeken hoeveel het kost om het te asfalteren zodat het voor echt lange tijd goed blijft.
Ook zou er vrijdag een man komen voor de poort om alles door te spreken en hem definitief akkoord te geven. Maar ook deze man bleef weg.. Vermoeiend maar ondertussen ben ik eraan gewend dat dit normaal is hier. Ik wil alles alleen wel echt geregeld hebben voor ik wegga! Dus morgen maar weer erachter aan.

Verder heb ik vrijdag weer lesgegeven aan Themba, aangezien Christina naar het krugerpark was. Het blijft fijn om hem te zien werken, hij wil het echt begrijpen! Peace bood weerstand met de reden dat hij ziek was, dus gaf ik hem de keus of hij kon een half uurtje met mij gaan zitten en dan deden we een verkorte versie. Of ik maakte huiswerk voor hem voor beide vakken en dan moest hij dat in het weekend maken. Hij koos het laatste! Dus huiswerk voor Engels en geschiedenis voor hem gemaakt en ik ben heel benieuwd of het morgen af is.. Anders mag hij het eerst gaan maken ;-) want ja ik moet echt streng voor hem zijn, anders gebeurd er niet veel bij hem..
Na de lessen hebben Miriam en ik het Kado voor Laura en Felix afgemaakt. Ht is echt heel leuk geworden! Op een laken hebben we de kinderen hun hand laten afdrukken met speciale handverf en daarin hebben we hun namen geschreven. Mooi aandenken voor hen, nu ze hier een jaar met de kids hebben gewerkt. Helaas kon ik er gister niet bij zijn toen Miriam het aan ze gaf. Maar ik hoor morgen wel van Laura hoe ze het vind.'

Follow the author: Meiske4
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]