Goede reden om naar het buitenland te gaan

Contributions

Ah! goed om te lezen Annemiek

Ah! goed om te lezen Annemiek! Heb jij dit ook zo ervaren?
 

Ik heb mijn verblijf in het

Ik heb mijn verblijf in het buitenland als zeer prettig ervaren. Echter toen ik terug kwam leek het de eerste week juist of ik veel minder flexibel was. Werd boos om kleine dingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan dat mijn vader de kraan aan liet staan terwijl hij stond te tandenpoetsen. Echter na een week of twee ging dit gevoel weer voorbij en begon ik de mooie dingen te zien die mijn reis had achtergelaten. Geen wifi, geen probleem, in Afrika had ik niet eens stroom. Kapotte t-shirt, helaas!, gelukkig kan je die nog voor veel meer dingen gebruiken. Achteraf denk ik dus dat mijn reis mij zeker creatiever en zelfstandiger heeft gemaakt dan dat ik ooit was :D

Blog of AnnemiekArts
Content
Statistics
2 2
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Learn & Develop
Language
Nederlands