Goede reden om naar het buitenland te gaan

Mocht je nog een reden of smoes willen bedenken om naar het buitenland te gaan. 

Lees dan vooral dit artikel: http://time.com/79937/how-studying-or-working-abroad-makes-you-smarter/

Kort samengevat: Studying or working in another country can make us better thinkers—more flexible, creative, and complex—if we’re willing to adapt and learn from other cultures. 

Follow the author: AnnemiekArts
More contributions of WorldSupporter author: AnnemiekArts
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ah! goed om te lezen Annemiek

Ah! goed om te lezen Annemiek! Heb jij dit ook zo ervaren?
 

Ik heb mijn verblijf in het

Ik heb mijn verblijf in het buitenland als zeer prettig ervaren. Echter toen ik terug kwam leek het de eerste week juist of ik veel minder flexibel was. Werd boos om kleine dingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan dat mijn vader de kraan aan liet staan terwijl hij stond te tandenpoetsen. Echter na een week of twee ging dit gevoel weer voorbij en begon ik de mooie dingen te zien die mijn reis had achtergelaten. Geen wifi, geen probleem, in Afrika had ik niet eens stroom. Kapotte t-shirt, helaas!, gelukkig kan je die nog voor veel meer dingen gebruiken. Achteraf denk ik dus dat mijn reis mij zeker creatiever en zelfstandiger heeft gemaakt dan dat ik ooit was :D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2