be more ganger

jaaaaaaaaaaa,

het is me eindelijk gelukt om iemand met be more mee te krijgen voor vrijwilligerswerk.

Mijn zwager maakt al langere tijd verre reizen, maar wou het dit jaar anders aanpakken. Niet alleen de mooie dingen van het land zien, maar ook proberen een steentje bij te dragen. 

Ontzettend gaaf dat hij er uiteindelijk voor heeft gekozen om dit (op mijn aanraden) via de zelfde organisatie als ik te gaan doen. Erg handig voor mij ook, want nu kan ik wat spulletjes meegeven, waarvan ik weet dat mensen er iets aan hebben in het land!

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of AnnemiekArts
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.