Duurzaamheid Malawi

We gingen in Malawi op de dag dat we naar het ziekenhuis gingen eerst even langs een heel bijzondere boom. Het was een boom die ongelofelijk groot was. Niet vooral in de dikte maar de boom was verspreidt over een heel groot oppervlak met enorm veel takken. Maar wat ook direct opviel was de enorme rotzooi die rond de boom lag. Ik heb zelf geen flauw idee waarom het zo vies was. Het werd ook niet schoongemaakt. Terwijl het de mooiheid van de boom een beetje verborg. Je ziet ook direct dat ze zelfs in Malawi waar ze al niet al te veel tot hun beschikking hebben niet al te duurzaam zijn. Er lagen namelijk heel veel flessen die je rustig kan bewaren.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Ja, maar denk ook maar ns na

Ja, maar denk ook maar ns na of mensen die veel tot hun beschikking hebben wel zo duurzaam zijn... Confronterend om al dat afval op straat te zien liggen, juist omdat je in zo'n mooie omgeving bent, maar al gaat hier het afval in een bak... zijn wij met ons energie verbruik niet veel slechter bezig?
 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Pimratering
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.