2 september- 1e dagen kindergarten in Suzhou

Hi everyone 
Alles gaat zijn gangetje hier.. Afgelopen weekend ben ik de tourist wezen uithangen, tempels en prachtige tuinen bezocht ! De flat waar ik verblijf heeft een prachtig uitzicht, het is een beetje hoog, zit op de 29e-verdieping, totaal niet eng hoogstens een beetje duizelig en misselijk als ik bij de rand van t balkon ga staan  voor de rest zijn de andere vrijwilligers errug gezellig en allemaal uit Duitsland! 
Mijn twee eerste dagen lesgeven ging uiteraard soepel  dus niet haha.. Het is best pittig om 3-6 jarigen Engels bij te brengen.. Als ze niet aan t huilen zijn omdat ze hun mama missen dan zijn ze wel aan het schreeuwen (geen idee om wat, iets in Chinees) maar de meesten zijn heel lief en leergierig  Ik zal jullie sparen en stoppen met m'n verhaal voor vandaag! Ik hoop voor jullie dat het weer een beetje meezit en de collegebanken weer zullen voelen als vanouds! Xx 
Ps. Ik heb de ZARA gevonden hier !

— in Suzhou (Jiangsu).

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Huyen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Statistics
2
Selected Categories
Categories