Afsluiting

De expeditie naar Uganda was echt geweldig! 

Ik heb in de zomer van 2013 besloten mee te gaan, en heb er nu, een jaar later, nog steeds ontzettend veel plezier van. We hebben ontzettend veel leuke dingen gedaan met de groep voor dat we naar Uganda gingen zodat de groep nog hechter werd. Met veel activiteiten hebben we ook nog eens geld op kunnen halen voor Uganda! De voorbereiding was dus goed geslaagd.

De reis zelf was natuurlijk het indrukwekkendst van allemaal. Ik heb ontzettend veel plezier gehad maar ook heel veel geleerd. Veel over de mensen en cultuur daar, maar ook over hoe slecht wij het eigenlijk in Nederland hebben op sociaal punt. De mensen daar waren veel vriendlijker en vrolijker dan de gemiddelde Nederlander die chagrijnig door de regen loopt. Ik heb in Uganda dus ook veel dingen geleerd die we in Nederland kunnen veranderen.

 

De maanden na de reis waren de maanden om de reis te 'verwerken'. We hebben nog een benefietdiner gehouden en nog een aantal presentaties gegeven voor ouders en andere potentiele Ugandagangers. Nu, bijna een driekwart jaar na de reis ben ik nog steeds erg blij dat ik de beslissing heb genomen om mee te gaan. Ik denk dat ik er alleen maar op vooruit ben gegaan en dat iedereen van zo'n expeditie veel kan leren!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of yaeldonkers
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.