Maand september

De maand september was een erg drukke maand voor mij. Na weken vakantie te hebben gehad, moest ik in september weer naar school. Een hele nieuwe opleiding, nieuwe school, nieuwe klasgenoten, echt een nieuw begin. Ik had er superveel zin in en het was ook erg leuk. In mijn eerste jaar van de SPH moet je al stage lopen, dus ik heb weken gezocht naar een stageplek. Ik kreeg de ene na de andere afwijzing.

Totdat mijn moeder en ik naar een winkeltje zijn geweest, waar mensen met een beperking werken. Een groot deel van de opbrengst van de winkel gaat naar Foodstep. De organisie in Uganda dat verwaarloosde, mishandelde of weeskinderen opvangt, waar de kinderen een goed leven hebben. Toen wij in Uganda waren zijn wij ook bij Foodstep geweest, heel bijzonder. Bij het winkeltje is ook een woongroep en na een paar zinnen te hebben gepraat met de eigenaren heb ik op de woongroep een stageplek gekregen! Ik heb tot nu toe één dag stagelopen dus ik ben erg benieuwd hoe het mij de rest van het jaar vergaat als ik daar stage loop. Bijzonder dat ik op deze manier toch weer met Uganda verbonden ben. De eigenaren gaan deze week weer naar Uganda, naar Foodstep toe en ik ben heel erg jaloers en zou heel graag meewillen. Maar helaas, ik moet naar school. In de toekomst ga ik zeker weer een keer naar Uganda toe!

Contributions

Blog of LeoniedeHaan
Content
Statistics
8
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Travel & Move
Language
Nederlands