Laatste berichtje vanuit Uganda!

Bij deze het laatste berichtje vanuit Uganda, de laatste week zit er op! Afgelopen week is er een hoop gebeurd! Zo zijn onze laatste dagen bij Lwengo omgevlogen. We hebben maandag en dinsdag nog vollop gewerkt. O.a. aan het huisje die door deels door ons is gesponsord! Het andere deel wordt door de community zelf geregeld door middel van materialen en vrijwilligers. Het was erg gaaf om te zien dat het hele dorp daar aan het helpen was.

Verder hebben we ons afscheidsfeestje gehad! We werden op school uitgenodigd en hebben eerst een dans, zang en drama voorstelling bijgewoond. Vervolgens hebben we daar lekker gegeten en hebben we de avond afgesloten met een ‘disco’. Eerst tussen de leraren en de vrijwilligers, later tussen alle kinderen, en nog later tussen de lokale vrijwilligers. Leuk om te zien dat niemand hier bang is om los te gaan! Tijdens de disco zijn we ook weer bedankt en hebben we ons certificaat ontvangen. Het was een geweldige avond die we niet snel zullen vergeten!

Donderdag was het alweer tijd om afscheid te nemen. We hebben daar een hele stapel kleding achtergelaten en nog wat schoenen en slippers. Ze waren er helemaal blij mee en gingen alles weggeven aan mensen in het dorp. We hebben nog wat geschreven op de ‘Wall of Famous Volunteers’ en zijn vervolgens weer vertrokken naar Masaka. Daar hebben we een afscheids etentje gehad met alle andere vrijwilligers.

Vrijdag zijn we naar de vrouwenmarkt geweest waar je veel leuke dingen kunt kopen, voor heel weinig! Daarna zijn we doorgereden in de Matatu (taxi busjes) naar Jinja, waar we onze reis spectaculair af gingen sluiten met een bungee-jump! Wat een ervaring was dat! Onwijs eng om die eerste stap naar beneden te zetten, maar dat was het zeker waard! We sliepen daar in een huisje met een prachtig uitzicht over de Nijl. Mooi laatste weekend zo.

Weerabaa! xxx

Follow the author: Annemiek
More contributions of WorldSupporter author: Annemiek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]