Stemmen!

Hoi Allemaal.

Ik ben via Facebook in contact gekomen met Face This. Dit is een organisatie die t-shirts verkoopt. Om scholen in Indonesie te verbeteren. 

De t-shirts zijn echter niet zomaar t-shirts. Elk jaar laten ze kinderen van één van die scholen tekeningen maken en starten ze een ontwerpwedstrijd. Het is de bedoeling dat designers met één of meer van die tekeningen een ontwerp maken. Het beste ontwerp wordt dan in de collectie t-shirts opgenomen. Deze worden dan weer verkocht, en zo verzamelen ze dus geld om de scholen te verbeteren! 

Vanaf nu kan er gestemd worden, dus ik heb jullie hulp nodig! Je kunt stemmen op mijn design in de hoop dat deze echt geproduceerd gaat worden. Klik op onderstaande link om te stemmen:

http://facethis.nl/t-shirt-design-contest-2014/annemiek-van-luinen-men/#.VD18Wil_skM

 

Let op! Je krijgt een bevestigings-mail. Zonder deze te bevestigen is je stem dus niks waard!

Bedankt voor jullie hulp!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Annemiek
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.