wat ik de komende tijd ga doen

Ik heb me de afgelopen week verdiept in dingen die ik kan doen om bij te dragen als wereldsupporter. Na enige twijfel heb ik besloten om weer vrijwilligerswerk te gaan doen bij het bejaardentehuis in mijn woonplaats. Op deze manier help ik de ouderen die alleen zitten om een leuke dag te hebben. Ik denk dat dit mij een heel voldaan gevoel zal geven net als toen ik dit vorig jaar heb gedaan. Ten tweede ga ik met mijn moeder samen collecteren voor de hartstichting. Ook ga ik op de basisschool in mijn woonplaats een presentatie geven over mijn ervaringen in Afrika en ga ik voorlichting geven over armoede en de bijbehorende problemen daarvan in het algemeen. Ik vind zelf dat ik met deze drie dingen een mooie brijdrage lever die ik goed kan combineren met mijn schoolwerk. Het is met deze dingen ook nog mogelijk om vrije tijd te hebben en leuke dingen te doen, wat ik zelf ook erg belangrijk vind. 

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
502