Hoe heeft mijn ervaring impact gehad op mijn omgeving

Voor dat ik weg ging had ik niet het iedere dat ik mijn omgeving beïnvloede. Op school ben je een van de wijnige die naar Uganda mag maar buiten dat je vaak na school of tijdens de pauzes iets moet regelen had ik niet het iedere dat ik veel impact heb gehad. Na mijn reis had ik natuurlijk veel te vertellen  en ook nu herinneren me dingen hier me aan iets van mijn reis en wil ik dat vertellen, dan merk je wel dat het wat raar klinkt: toen ik in Uganda was.  Je beleeft ontzettend veel en vooral in het begin , de eerste week beleef je veel. Je kent de omgeving niet de omgangsvormen vormen niet en je zit bij leraren die je begeleiden  je moet dus veel wennen en zoals de begeleider van worldmapping zei: de twee weken gaan heel snel  maar de dagen lijken  weken waarmee word bedoeld dat je heel veel nieuwe ervaringen krijgt. Na de reis heeft mijn moeder verteld dat ze in Zwitserland is gaan werken om geld te sparen om vrijwilligers werk te gaan doen maar is toen mijn vader tegen gekomen en is ze niet gegaan maar na mijn reis heeft ze zin gekregen om nog een keer te gaan .o

Follow the author: Mathea
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Mathea
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]