Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Indrukwekkende reizen waren voor mij het zien van de grote armoede in Bulgarije. De tegenstelling van onze luxe en de armoede van de mensen daar.
Toch deelden ze met ons hun eten en waren we van harte welkom. Daar naast gaat ook het leed van de dieren mij aan het hart. De armoede van de mensen heft ook zijn terugslag op de dieren in hun omgeving. Verder heb ik ook grote reizen naar het buitenland gemaakt waar de culturen wel verschilden met die van ons maar niet de rijkdom en luxe.
Experience & Leisure: 
Zoals hierboven al beschreven. Later zal ik dit aanvullen Verder koop ik vaak producten uit de wereldwinkel, fair traid!
Learn & Develop: 
Op de basisschool was ik al aktief met projecten waarmee wij geld inzamelden voor een goed doel. Bijvoorbeeld voor het bouwen van een school bij een kindertehuis enz.
Ook deed ik mee met een sponsorloop en lessen marathon voor KiKa. Zo zijn er nog andere dingen maar vooral binnenkort de reis naar Uganda.
Help & Change: 
Binnenkort ga ik naar Uganda om daar vrijwilligerswerk te doen. Ik ga helpen in verschillende projecten, georganiseerd door school in samenwerking met Worldmapping
Work & Initiate: 
Het werk zal vooral binnenkort vrijwilligerswerk in Uganda zijn. Dit bij verschillende projecten zoals een school, bij een kindertehuis enz.
Ook deed ik binnen Nederland al vrijwilligerservaring op door te helpen bij ouderenzorg.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Latest Teaching Materials
My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters