Een maand later

Zo.. ik ben alweer een maandje in Nederland! Al mijn vrienden weer gezien, zelfs al weer gewerkt! Soms mis ik de vrijheid en t reizen wel hoor! Ook besef ik me wel heel erg wat een geluk we hier hebben.. T klinkt heel cliché (en dat is het ook!), maar een school met een ipad voor ieder kind? In Nepal was er niet eens een boek voor ieder kind.. Ik heb al contact gehad met mn klasje en kan waarschijnlijk na de zomer de brieven komen brengen. Ben benieuwd hoe ze reageren! Voor nu deze zomer maar even genieten van Nederland en wat geld verdienen voor een volgende tripje?

In oktober komt de baas van ons weeshuis naar Nederland.. misschien dat we dan ook nog iets kunnen opzetten voor ons schooltje daar? Er gaan in elk geval al wat mailtjes rond onder de andere nederlandse vrijwilligers.. ben benieuwd!

Verder ben ik deze periode druk bezig met t maken van fotoboeken.. super leuk om te doen en echt heel leuk om anderen nog beter te laten zien hoe ik t heb gehad daar en wat voor landen Nepal, Thailand, Laos en Cambodja zijn.

 

ps. Al mijn filmpjes staan per ongeluk onder 'songs'! Oeps... 

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Rosadupre
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
524