WorldSupporter Magazine of Rosadupre

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
De reizen die het allermeeste indruk op me hebben gemaakt is mijn backpackreis door Malawi en Tanzania met een vriendin en mijn laatste backpack avontuur in Azie, alleen.
In Afrika vond ik het zo om te zien hoe anders de mensen daar leven, hoe vriendelijk en gastvrij ze zijn en hoe relatief sommige dingen zijn. Ook de natuur heeft ontzettend indruk op me gemaakt! Een heel volgepropte busje met Afrikanen die allemaal met ons mee wezen naar de giraffen langs de kant van de weg, terwijl dat voor hun de normaalste zaak van de wereld is! In Azie maakte Nepal het meeste indruk. Ik heb nog nooit zulke open en vriendelijke mensen ontmoet! Overal werd je uitgenodigd op de thee.. Daarnaast waren de bergen echt zo ontzettend fantastisch. Hierover meer in mijn blogs!!
Experience & Leisure: 
Ik heb 2 jaar geleden een super mooie reis gemaakt in Malawi en Tanzania waar ik ontzettend veel mooie dingen van dit deel van de wereld heb mogen zien.
Daarnaast ben ik actief bij mijn studenten (tennis) vereniging waar ik (Vrijwillig) vele commissies heb gedaan en een bestuursjaar heb gedaan waarin ik onder andere de samenweking met stichting MOVE ben gestart. Daarnaast eet ik graag bij de Popo vanwege de betaalbare prijzen en het heerlijke Mexicaanse eten ;).
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school was ik tutor en gaf ik vrijwilliger bijlessen aan leerlingen uit de lagere klassen.
Tijdens mijn stages voor mijn opleiding ALPO (universitaire pabo) heb ik geholpen bij een sponsorloop voor KiKa op de basisschool waar ik stage liep en heb ik vakken gevolgd over de multiculturele samenleving, integratie en taalproblemen en stages gelopen op zwarte scholen.
Help & Change: 
Ik heb een half jaar lang voorgelezen bij gezinnen met kinderen met een taalachterstand via de voorleesexpress.
Verder heb ik bij mijn studententennisvereniging in samenwerking met stichting MOVE een project opgezet waarbij wij vrijwilliger een tennisdag organiseerden voor kinderen uit achterstandswijken. Daarnaast ben ik gek op Tony's Chocolonely's :) en probeer ik alle varianten! In maart 2014 zal ik afreizen naar Nepal om daar vrijwilligerswerk te gaan doen op een school en een weeshuis.
Work & Initiate: 
Ik ben op het moment werkzaam op een school waar ik mee heb gewerkt aan een sponsorloop voor KiKa. Daarnaast heb ik veel bijlessen gegeven, deels vrijwilliger, aan kinderen in achterstands wijken.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Latest Teaching Materials
My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters