Mooiste ervaring van mijn reis

Eerder heb ik via reismee (tijdens mijn reis) een blog geschreven over een ontmoeting met twee meiden van mijn leeftijd. Deze blog heb ik ook gedeeld op mijn facebook, waardoor ik ook veel mooie en leuke reacties heb gehad. Helaas is door een storing bij reismee één van deze blogs niet meer te vinden (al mijn verhalen zijn helaas kwijt). Om deze reden schrijf ik daarom nog een blog over deze bijzondere ontmoeting.

Tijdens mijn reis heb ik namelijk twee ontzettend bijzondere meiden leren kennen van mijn leeftijd. Beiden vertelde ze mij hun levensverhaal en toekomstplannen en heb ik een kijkje mogen nemen in hun leven. Eén van de meiden kwam uit Kenia, heeft beiden ouders verloren en woont daarom nu bij haar oom in Tanzania. Ze vertelde dat ze als toekomstdroom had om verloskundige te worden, zodat er geen andere kinderen meer hoeven te zijn zoals zij zelf, die hun moeder verliezen tijdens de geboorte. Kippenvel over heel mijn lichaam toen ze dit vertelde. Ze werkt nu, aldus haar oom, heel hard op school om dit doel ook echt te bereiken. Het andere meisje (haar nichtje) vertelde graag journaliste te willen worden. Op die manier kan ze heel de wereld laten weten hoe mooi Tanzania is. Zoals ze zelf mooi zei: Tanzania is Peace and Love!

Naast het horen van deze bijzondere en aangrijpende verhalen mocht ik ook zien waar deze lieve meiden woonde en werd ik voorgesteld aan de familie. Met een warme groet werd ik welkom gegeten en werd mij verteld dat ik altijd welkom bij ze was. Ik zie dit moment van mijn reis dan ook als één van de mooiste ervaringen die ik nooit zal vergeten!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Nicole2702
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.