gewone chocolade of fair trade chocolade?

vorige week woensdag gingen m'n vader en ik boodschappen doen, we hadden een reep chocolade voor m'n moeder in de kar gelegd, en toen zag ik opeens een reep fair trade chocolade liggen. meteen heb ik de reep chocolade omgeruild. ik vind het echt belangrijk dat mensen in armere landen wel de goede prijs krijgen voor hun producten zodat zij ook beter kunnen leven. Ik ben van plan meer fair trade producten te kopen, maar een begin met een reep chocolade is er!

Image
Follow the author: demiiixxx
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]