op zondag 30 september vierde ik mijn verjaardag in het thema 'Uganda'

Op 30 september vierde ik mijn verjaardag in het thema 'Uganda'.

Heel mijn familie en vriendenclub zijn gekomen, ook mijn sponsors zijn gekomen. ongeveer 80 mensen waren er.

*Ik had een beamer geregeld waar je al mijn foto's op kon bekijken en ik heb uitleg gegeven bij de foto's over wat ik allemaal had gedaan en heb gezien in Uganda. Ook hadden we als avond eten, eten gemaakt wat ik in Uganda at, dus we hadden rijst met bonen en aardappelen en samosa. iedereen vond het heerlijk. ik heb heel die verjaardag lang gepraat over Uganda, geweldig was het!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]