Mijn ultieme wereldsupporter gevoel

Deze foto heb ik als omslagfoto op facebook, dus elke dag zie ik hem weer en word ik blij maar tegelijk ga ik het door deze foto ook alleen maar meer missen. En blij word ik ervanbomdat deze foto me weer zo erg denken aan uganda. Dit is echt een perfect voorbeeld van hoe het was om in lwengo op de school te zijn, kindjes die naar je toe komen en je handje pakken, op je schoot willen, met je willen spelen.. Zooo lief en ze zijn zo blij als je ze ook maar een klein beetje aandacht geeft, wat een schatjes!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of kimdegroot
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.