geld bij elkaar sparen vrijwilligerswerk Malawi

hallo!
Ik heb om geld in te zamelen voor mijn reis naar Malawi een aantal dingen gedaan. Het makkelijkste is op alle verjaardagen van vrienden, familie en natuurlijk je eigen verjaardag een geld potje neer te zetten en wat uit te leggen over het vrijwilligerswerk. Dat heb ik dus op een aantal verjaardagen gedaan en daar heb ik bijna 500 euro mee opgehaald. Verder heb ik een grote bingo georganiseerd. Ik had een uitnodiging gemaakt met wat uitleg erop en waar de opbrengst voor is en naar alle mensen gestuurd die we kennen. Natuurlijk heb ik erin gezet dat ze zoveel mogelijk vrienden en familie mee mogen nemen ;). Ik ben naar verschillende bedrijven geweest en heb gevraagd of ze wat prijsjes wilde sponsoren voor de bingo, plus vrienden en familie hadden aardig wat inkopen voor mij gedaan (erg lief!). De locatie van de bingo was in de kantine van een bedrijf, lekker groot gelukkig! Uiteindelijk had iedereen het super erg naar zijn zin, en is het een top avond geworden. Ik heb over heel de avond 1100 euro winst gemaakt en ben daar dus super blij mee! Voor andere mensen die geld in willen zamelen voor een reis of een goed doel is dit zeker een aanrader! 

Follow the author: danielleee
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: danielleee
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]