Image
WorldSupporter profile of danielleee
Image
Travel & Move: 
Ik ben in 2007 in Indonesië geweest en in 2011 in Thailand. Daardoor ben ik me bewuster geworden van hoe alles daar is.
Ook ga ik zomer 2014 naar Malawi voor vrijwilligerswerk en om op die manier nog een steentje bij te dragen aan de armoede, waar ik ontzettend veel zin in heb!
Experience & Leisure: 
Ik raad iedereen aan het liedje one way or another van one direction te kopen via itunes.
De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel en daarbij is het een super leuk liedje, met een super leuke videoclip!
Learn & Develop: 
Op school doe ik mee aan goededoelendag waarbij we elk jaar geld inzamelen voor verschillende goede doelen. Dit jaar gaat al het geld naar het KWF voor de strijd tegen kanker.
Ik heb het afgelopen jaar lucky stars verkocht van mostcutest.nl en aan de activiteit Zumba mee gedaan waar we sponsors voor moesten zoeken.
Help & Change: 
ik ga in de zomervakantie 2014 vrijwilligerswerk doen in Malawi met de organisatie Worldmapping en nog een aantal jonge vrijwilligers.
Verder doneer ik jaarlijks een bedrag aan goede doelen zoals het Kinderkankerfonds, kankerfonds, Hartstichting en nog heel veel losse donaties aan andere goede doelen. Op school doe ik mee aan goededoelendag waarbij we elk jaar geld inzamelen voor verschillende goede doelen. Dit jaar gaat al het geld naar het KWF voor de strijd tegen kanker.
Work & Initiate: 
Ik ben 14 jaar dus werk heb ik niet. Wel wil ik ergens gaan werken wat zich wel inzet voor goede doelen.
My Latest Activity
Nieuwe vrijwilliger naar Malawi

Er is weer iemand ingeschreven voor de reis naar Malawi! De dochter van wat vrienden van mijn ouders leek het erg leuk ook vrijwilligerswerk te gaan doen, en na dat ik afgelope zomer naar Malawi ben geweest via worldmapping, heeft zij zich nu ook ingeschreven om komende zomer vrijwilligerswerk in Ma...

touwtje springen

Education Category: Math, Language, Creative, Sports, Games Ages: Alle kindjes bij Chayof waren gek op touwtje springen. Heel simpel om de spullen bij elkaar te krijgen en erg leuk! Het enige wat je nodig hebt is een lang touw en veel kindjes. Terwijl ze springen, wat ook nog erg goed voor ze is, t...