13 dagen

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik hier voor het laatst een blog heb geplaatst. Maar omdat ik over 13! dagen vertrek naar Vietnam, Cambodja en Thailand vond ik het toch wel tijd om weer eens een blog te plaatsen. Zoals in eerdere blogs gezegd ga ik daar zowel reizen als vrijwilligerswerk doen samen met Brenda. Uiteraard ga ik redelijk actief een blog bij houden als ik eenmaal in Azië ben om het thuisfront op te hoogte te houden van wat ik allemaal doe. Ik ben nu druk bezig met de laatste dingen te regelen voor onze reis om nog een beetje goed voorbereid op reis te gaan (je kan ook overdrijven qua voorbereiding). Ik heb vandaag ook een reisverzekering bij Joho afgesloten dus mocht er iets gebeuren zal het tenminste gedekt zijn, ook al kan je van een kale kip niet echt plukken. Als iemand nog een tip heeft van iets wat ik echt MOET zien hoor ik dat graag!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Robbertmuller
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.