Het is hier super!

Xin ciao iedereen!

 

De afgelopen dagen waren zo geweldig dat ik het eigenlijk heel erg lastig vind om mijn ervaringen onder woorden te brengen. Laat ik beginnen met te vertellen dat Saigon echt fantastisch was! Het eten was ontzettend lekker en we hebben daar zo veel leuke mensen ontmoet. De eerste dag hebben we een beetje de stad verkend en gewoon heel relaxt gedaan. De tweede dag gingen Brenda en ik iets drinken en daarna wilde ik nog even een broodje gaan halen Ik zei tegen Brenda:"Ik loop even twee straten verder om een broodje te halen,dan zie ik je over 10 minuten in het hotel". Die 10 minuten zijn uiteindelijk 3 uur geworden omdat ik was verdwaald. Ik kon ook de weg niet vragen aangezien ik de naam van het hotel en de straatnaam niet wist. Na heel wat rondvragen wist eindelijk iemand waar ik naar toe moest en ben ik achterop de moto naar ons hotel gebracht, maar wat was dat een geweldige ervaring! In de avond hebben we nog een 'Bonsai Dinner Cruise' gemaakt waar ik als ik thuis ben nog meer over zal vertellen. De volgende dag hadden we niet echt plannen en besloot ik om in het park maar eens aan mijn boek te beginnen. Na 5 minuten kwam er iemand naar me toe om te praten. In dit park komen veel Vietnamezen om hun Engels te oefenen. In totaal heb ik 3 uur met deze man gepraat en we hebben zo veel van elkaar geleerd. Daarna heb ik een aantal jongeren van rond de 20 ontmoet en Brenda en ik zijn op uitnodiging van hen naar een straatrestaurantje gegaan en hebben hier heerlijk gegeten voor minder dan twee dollar. Daarna zijn we achterop de moto naar een karaokebar gegaan wat ook heel gezellig was. Het achterop de moto zitten bij deze Vietnamezen is wel het tofste wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Ik kan niet onder worden brengen hoe het voelde om zo door de stad heen gereden te worden en dat ze ons allemaal mooie plekjes wilden laten zien. Ik hoop ze dan ook ooit nog een keer terug te zien. Het afscheid nemen was wel moeilijk maar helaas komt aan alle leuke dingen ook een keer een eind (en komen er weer nieuwe leuke dingen voor in de plaats). Vandaag zijn we gezellig met een aantal andere vrijwilligers van Be More naar het stadscentrum gegaan en hebben we ook zulke leuke dingen meegemaakt. Eerst heerlijk  gegeten en daarna zagen we mensen volleyballen dus besloten we om even te gaan kijken. Al snel werden we gevraagd om mee te doen en dat was zo leuk. Ons Nederlandse team is wel behoorlijk ingemaakt maar dat maakte de pret er zeker niet minder om. Daarna hebben we nog met een groep Cambodjanen aan gymnastiek gedaan bij de rivier. Wat ik ook erg leuk vind is dat ik de vrijwilligers van Be More al dingen kan vertellen over mijn tijd als Wprldmapper vorig jaar. Een aantal van hen hebben ook al vrijwilligerswerk gedaan en zo leer je weer van elkaar. Kortom de afgelopen dagen zijn voorbij gevlogen en waren fantastisch!!!

Follow the author: Robbertmuller
More contributions of WorldSupporter author: Robbertmuller
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]