De eerste indruk

Het is nu al bijna een maand geleden, maar ik weet het nog heel goed. De eerste keer dat je Malawi ziet. Je staat dan nog niet op de grond, maar je ziet het wel uit de lucht. Eigenlijk was er naast een paar lichtjes niet veel te zien, maar het is op dat moment heel bijzonder. Vooral wanneer er na een paar uur ook al echt de grond kan zien en wat dorpjes.
Toen we na de lange vliegreis eindelijk in Malawi waren is het eerste wat je ziet het vliegveld. En om één een of andere reden is het precies wat je verwacht. Een klein vliegveldje waar maar een paar vliegtuigen staan en wat verderop een toren en een gebouw en dat is het wel.
Maar ondanks dat het precies is wat je verwacht is het heel anders. In plaats van wat vage beelden is het nu echt. Dit is eigenlijk het gevoel dat je hebt tijdens de gehele reis.
Toen wij het vliegveld verlieten kwamen wij voor het eerst in de hoofdstad Lilongwe. Wat je verwacht is een met mensen bepakte stad vol met mensen die elkaar haast omver lopen. Dat viel iets tegen. Toen ik me begon af te vragen waar de hoofdstad was bleken we in al bij het stadhuis te zijn. Niet dat het stadhuis erg bijzonder was hoor. Naast het feit dat hij een begaande grond en een eerste verdieping was er niks over te zeggen. Dit houdt in dat dat heel uniek is bijna alle gebouwen kennen, maar een verdieping.

Follow the author: Robert Brouwer
More contributions of WorldSupporter author: Robert Brouwer
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]