Potjes en Flyers voor Sharity!

Potjes en Flyers voor Sharity!

 

May 14, 2014

 

We zijn weer een weekje verder, dus tijd voor een nieuwe update! Ik heb de afgelopen week niet stil gezeten. Om geld in te gaan zamelen heb ik namelijk potjes en flyers verspreid (zie ook de foto). Super fijn dat ik deze bij verschillende winkels, restaurants en tankstations mag neerzetten. Ik ben benieuwd wat de opbrengst wordt, natuurlijk hou ik jullie daarover op de hoogte. Weet jij ook een plek waar ik een potje met flyers neer kan zetten? Graag! Neem dan even contact met mij op.

 

De reden dat ik graag vrijwilligerswerk wil gaan doen is omdat ik graag iets voor andere mensen doe die deze hulp hard nodig. Ook houd ik heel veel van reizen en wil ik zo veel mogelijk van de wereld zien. Daarom is dit voor mij een ideale combinatie. Op dit moment weet ik nog niet naar welk weeshuis ik ga, dat krijg ik drie weken van te voren te horen. Ik hoor dan ook of er meer vrijwilligers zijn die mee gaan. Wat ik wel weet is dat ik in een weeshuis in het Noorden van Ghana terecht kom en dat het een huis is met kinderen van 0 t/m 6 jaar. Ik verblijf niet op het weeshuis, maar bij een gastgezin. Het gastgezin is uitgezocht door Travelactive en binnen het gezin spreekt 

minimaal een persoon Engels. Ook bij welk gezin ik verblijf is op dit moment nog niet duidelijk.

 

Nog een paar dingen nog eventjes afwachten dus. Maar een ding is zeker: Ik ga! en de datum komt steeds dichterbij! Vergeet dus vooral niet te doneren en de facebook pagina Sharity te liken. Heb je ideeën, tips of wil je gewoon iets kwijt? Reageer dan hieronder of neem contact met mij op.

 

Groetjes,

Sharon

 

PS. Houdt zaterdagavond 21 juni vrij. Meer details volgen nog, maar ik zeg alvast dat het Ghanees gezellig wordt!

 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sharonseinen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.