Image
WorldSupporter Magazine of Sharonseinen
Image
Travel & Move: 
Ik ben in verschillende landen geweest en heb daar ook zeker gereist om te kijken naar de verschillende culturen en het mooie land, maar het meest indrukwekkende tot nu toe was nog wel Cuba.
Hier ben ik ook bij mensen die hier woonden binnen geweest. Hier woonden ze met 5 gezinnen in een kleine 1 gezinswoning. En van het zomer ga ik vrijwilligerswerk doen in een weeshuis in Noord-Ghana.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Ik lees graag boeken over andere culturen en landen dit vindt ik altijd reuze interessant.
Learn & Develop: 
Ik doe de opleiding marketing, communicatie en evenementen organisatie hier hebben wij een project gehad om de fairtrade producten meer op de markt te brengen.
Help & Change: 
In Juli ga ik voor 8 weken vrijwilligerswerk doen in een weeshuis in Noord-Ghana. Ook ga ik hier geld voor ophalen. verder koop ik best wel vaak fairtrade producten.
Ook heb ik de neiging om zodra ik iets van het goede doel zie die gelijk te steunen.
Work & Initiate: 
Ik werk al vanaf mijn 15de en heb altijd van hard werken gehouden. Bij mijn eerste baan deden wij vaak aan schoeneninzamelingsacties voor verschillende arme landen.
Op het bedrijf waar ik nu werk heeft mijn baas geschaatst voor het goede doel.
My Latest Activity
heb collega’s verteld over mijn ervaringen als vrijwilliger...

heb collega’s verteld over mijn ervaringen als vrijwilliger bij een ontwikkelingsproject en hen daarmee misschien geinspireerd om op wat voor manier dan ook wat bij te gaan dragen Ik praat met heel mensen over mijn ervaringen. En dit doe ik vol enthousiasme ondanks dat ik ziek ben geweest. Maa...