Zip-Your-Lip

Elk jaar doen we bij ons op school mee aan Zip-Your-Lip. Het is heel makkelijk te organiseren! Kijk maar eens op http://www.zipyourlip.nl/. Je moet even met je school afspreken of ze er een dag voor kunnen regelen, de lessen kunnen gewoon doorgaan. Dan ga je daar 's ochtends vroeg heen en blijf je 24 uur op school. In die tijd kun je allerlei activiteiten plannen om met elkaar te doen om elkaar af te leiden van de honger.

Verder moet je nog wat promotie doen zoals posters ophangen, folders uitdelen en zorgen voor sponsors! Bij ons regelen de deelnemers hun eigen sponsors en degene die het meeste geld ophaalt, wint een prijsje :)

Als je alles met school geregeld hebt, kun je je aanmelden op de website. Het is heel leuk én nuttig!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Deniesje
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
14
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.