links, handig?

Hoi allemaal!

Eerst wil ik zeggen dat ik er erg naar uitkijk naar verhalen van anderen in de blogs. :D

Ik heb al een paar CV's bekeken van anderen en zie dat best veel mensen naar Afrika gaan. Mijn tijd in Kenya was echt geweldig! De zonsondergang is daar super en vandaar dat ik ook mijn geweldige foto als achtergrond heb geplaatst.

Een tip voor als je heb gesloten naar Kenya te gaan, nooit maar dan ook echt nooit met je linkerhand eten. Ik ben altijd linkshandig geweest en tijdens mijn eerste diner met mijn buren begon ik te eten zoals gewoonlijk. De mensen om me heen begonnen te lachen en mijn Keniaanse vriendin legde mij uit dat eten met je linkerhand wordt gezien als onhygiënisch. 'Daar gaat mijn eerste indruk!' dacht ik op dat moment. Gelukkig heb ik mijn linkshandigheid tijdelijk afgeleerd maar mijn Keniaanse vrienden zullen dit nooit vergeten. Tot de dag van vandaag word ik eraan herinnerd wanneer ik mijn vrienden af en toe online spreek. Niet cool!

Niet. Cool.

Follow the author: DJ
More contributions of WorldSupporter author: DJ
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hi DJ

je hebt echt een hartstikke leuk en relaxed schrijfstijltje, hoop snel meer van je te lezen!!

Liefs Cecile

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1