Tweede week

Het is nu alweer donderdag en mijn tweede week is alweer bijna voorbij. Het gaat echt snel. Vanavond gaan we weer gezellig met zn allen in the Office eten. 

Afgelopen dinsdag was eindelijk de schoolvakantie voorbij en begonnen de lessen weer. In ieder geval de school was officieel weer open, maar de kinderen hebben eigenlijk geen les gehad. Het bleek dus dat de eerste schooldag er geen les is, maar de kindjes waren wel in uniform op school erg apart dus. Woensdag hebben Deliya en ik in een paar klassen gezeten om te kijken wat ons een leuke klas lijkt om als vaste klas te nemen. Helaas hebben we toen niet alle klassen gezien, omdat de leerlingen de helft van de dag alleen maar pauzes hebben!

Vandaag was er eindelijk wel normaal les en hebben we gezien hoe dat gaat. Het is wel echt heel anders als in Nederland. Het niveau verschil van de kinderen in 1 klas is zo groot! Ze krijgen eigenlijk ook alleen maar klassikaal les en ik snap dan ook wel dat de kinderen die moeite hebben achterblijven. Mijn taak is dan om hun eruit te pikken en extra aandacht en bijles te geven. Vanaf volgende week krijgen ze nieuwe stof en dan ga ik echt aan de gang met de bijlessen. Nu is het vooral nog een beetje observeren van hoe de leraren lesgeven en wat ze voor lesstof hebben. 

Zaterdag staat er een tripje gepland. We gaan met totaal 4 vrijwilligers naar het weeshuis van de 'hand in hand' organisatie. Dit is een weeshuis voor gehandicapte kindjes, die worden hier namelijk gewoon op straat gedumpt. Ik had gelezen dat ze ze 'waterkinderen' noemen. Het zeiden half mens en half geesten zijn volgens de mensen hier. Ben heel benieuwd hoe het daar is en hoe die kindjes zijn!

Follow the author: carinaslats
More contributions of WorldSupporter author: carinaslats
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]