WorldSupporter profile of carinaslats
Image
Travel & Move: 
Ik hoop tijdens mijn eerste echte verre reis heel veel leuke en bijzondere ervaringen op te doen en die zal ik dan zeker delen!
Experience & Leisure: 
Mijn favoriete eten is buitenlands eten, ik vind het heerlijk om allerlei wereldse gerechten zelf te maken en te proeven.
Ook heeft mijn nicht een vriend uit Zuid-Amerika wat ik heel bijzonder en leuk vind. Hij leert Nederlandse gebruiken en wij leren dingen van zijn cultuur. Ook van hem een heerlijk recept voor kippensoep afkomstig uit zijn geboorteland.
Learn & Develop: 
Op school heb ik meegedaan aan de 'zip your lip' actie waarbij je 24uur niet mag eten. Je moest daarvoor sponsors zoeken en dat geld ging naar een goed doel.
Ook het geld van onze jaarlijkse kerstmarkt die aardig wat geld opbrengt gaat naar een goed doel, dit doel is elk jaar anders.
Help & Change: 
Ik ben pas sinds kort bezig met mijn wereldbijdrage, wel steun ik al lang goede doelen. Binnenkort ga ik voor het eerst naar Ghana voor vrijwilligerswerk.
Het lijkt me een hele gave ervaring en als ik terug ben ga ik zeker nog door met inspireren en bijdragen!
Work & Initiate: 
Op mijn werk verkopen we allerlei producten van 'return to sender' en 'fairtrade'.
Er zijn wel mensen die het kopen, maar omdat het natuurlijk wat duurder is laten ook veel mensen het liggen dat vind ik best jammer.
My Latest Activity
Davido - Aye

Als dit liedje werd gedraait thuis dan gingen mijn broertjes helemaal los. En in het zwembad zongen en dansden iedereen op dit liedje. Als ik het nu luister voelt het meteen weer alsof ik in Tamale ben!

Image

Na de lange busreis naar Mole toe lekker avondgegeten!

Weekend 6,7,8 juni

Vrijdag 6 juni was het dan zover. Samen met Wendy (andere vrijwilligster) ging ik naar Mole. Dit is een natuurgebied in Ghana. Onze bus vetrok om 13.30uur, dus we konden lekker uitslapen en rustig onze spullen inpakken. Deze keer ging ik niet met de trotro, maar met de metromas bus. Deze bus lijkt o...

Week 4

Maandag was er ineens een vakantie dag. Niemand wist precies waarom, maar het is een officiele vakantie dag voor heel het land. Het lukte me helaas niet om uit te slapen. Vandaag was wel weer wasdag. Moedertje had vannochtend een lekker broodje ei gemaakt, wat ze normaal nooit doet. Ik was er heel b...

Image

Simone schilt de mango en een van de andere vrijwilligsters ligt lekker op de bank!