I found a loophole

Believe it or not maar in Zuid-Korea heb ik vrijwilligerswerk gedaan. Het gebeurde allemaal heel onbewust. Zeker omdat ik het eigenlijk niet van plan was te doen tijdens mijn verblijf in Seoul.

De Universiteit had ergens op campus verstopt een café waar er gratis koffie en thee werd geserveerd en dus reden genoeg voor mij om daar langs te gaan. (Mega thee verslaafd) Het bleek een café te zijn zodat Koreaanse en buitenlandse studenten met elkaar in contact kwamen. Op een gezellige manier stimuleer je de Koreaanse studenten om buitenlandse talen te leren, en andersom. Ik heb Koreaanse 'slang' geleerd van hen en ik heb hen Nederlandse woordjes en hun Engels verbeterd.

Het is een super goede manier om met de lokale studenten in contact te komen wanneer je in je eentje in het buitenland bent om te studeren. Ik heb er hele goede vrienden aan overgehouden die ik na een jaar na mijn vertrek nog regelmatig spreek. En ik zou het ook zeker aanraden aan studenten in het buitenland.

En voor de mensen die op dit moment in het buitenland zitten. I envy you!

X

Follow the author: Kaweeta
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Kaweeta
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Het klinkt echt superleuk!

Het klinkt echt superleuk! Korea lijkt me ook heel leuk om eens heen te gaan. Is de taal niet heel lastig? Wel een heel inspirerende post, zo kun je toch nog iets goed doen op je gewone vakantie!

:D

Hahah, Eerder een vakantie van 6 maanden lang. They were the best six months of my life XD

Zuid Korea is zeker een aanrader wanneer je net niet genoeg geld heb voor Japan. (Mijn reden geweest) En de taal pik je snel op.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2