Voorlichting Vrijwillig Wereldwijd

Dag allemaal!

 

het is alweer een tijdje geleden maar ik heb leuk nieuws: Er gaat weer een nieuwe groep vrijwilligers naar mijn projecten in Vietnam! twee weken geleden heb ik voorlichting gegeven over mijn ervaring als vrijwilliger, aan een nieuwe groep enthousiastelignen. De dag was gevuld met praatjes over Vietnam, tips en tricks, leuke foto's en natuurlijk met als klap op de vuurpijl: mijn vietnam film! Iedereen was mega enthousiast! een aantal jongeren en een aantal ouderen, leuk te zien dat de groep zo gemixt is. Ook mijn moeder gaat weer heen in September en dus zijn we al weer druk bezig met sponsoringen en inkopen. Zelf ga ik proberen wereldsupport zo goed mogelijk bij te houden, wel zal dit lastig gaan aangezien ik volgende week voor 3,5 maand naar Zuid Amerika ga! Joepie jeej ja! het leven is mooi. Ik zal dan ook vaak niet op internet kunnen bloggen, maar ik ga mn best doen. Daarna zal ik (met een 3 weken pauze) verder gaan naar Ierland om daar 4 maanden te studeren aan The Univeresity College Cork (ja het leven is heel mooi). Daar zal ik water beter mn best kunnen doen voor wereldsupport en ik ben benieuwd of ik daar ook nog mensen kan inspireren.

 

tot de volgende blog! Hopelijk in Zuid Amerika.

 

Liefs

Image
Follow the author: Renee
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]