laptop verkocht

Tijdens mijn verblijf in Uganda is mijn laptop helaas kapot gegaan. Een Ugandees gaf aan hem te kunnen repareren maar na deze reparatie realiseerde ik mijzelf dat ik hem in Nederland niet meer ging gebruiken. een Ugandeze vriend gaf aan erg graag mijn laptop over te nemen op advies van een Nederlandse vrouw daar heb ik deze voor een klein bedrag verkocht. Momenteel heb ik nog veel mail contact met de Ugandese vriend die deze laptop heeft gekocht. Hij geeft aan dat hij door mijn laptop meer werk heeft. 'your Laptop has done a worderfull work for me
in geting bookings via my Email adress, from many difrent countries.
'

Image
Follow the author: Anne Hoefnagels
More contributions of WorldSupporter author: Anne Hoefnagels
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]