Delen van mijn ervaringen

Nog steeds komen er wekelijks mensen naar mij toe die nog iets vragen over Uganda, hoe was dit daar eigenlijk, hoe dachten de mensen daar erover, allemaal van dit soort vragen. Hieraan merk ik toch dat het ook de mensen om mij heen een goede indruk heeft achtergelaten en dat zij toch ook wel geïnteresseerd zijn. We hebben natuurlijk een presentatieavond gehad op school, ik ben ook nog bezig om iets te regelen op mijn voetbalclub. Want we hebben voetbalshirts gekregen en die heb ik daar achtergelaten en ik heb nog niet echt aan iedereen tegelijk verteld hoe dit terecht is gekomen. Dit probeer ik te regelen dat iedereen die mee heeft geholpen een keer bij elkaar komt. En voor de rest heb ik nog iedere dag herinneringen aan Uganda en deze deel ik soms via twitter of met klasgenoten.

Follow the author: lucr98
More contributions of WorldSupporter author: lucr98
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]