Delen van mijn ervaringen

Nog steeds komen er wekelijks mensen naar mij toe die nog iets vragen over Uganda, hoe was dit daar eigenlijk, hoe dachten de mensen daar erover, allemaal van dit soort vragen. Hieraan merk ik toch dat het ook de mensen om mij heen een goede indruk heeft achtergelaten en dat zij toch ook wel geïnteresseerd zijn. We hebben natuurlijk een presentatieavond gehad op school, ik ben ook nog bezig om iets te regelen op mijn voetbalclub. Want we hebben voetbalshirts gekregen en die heb ik daar achtergelaten en ik heb nog niet echt aan iedereen tegelijk verteld hoe dit terecht is gekomen. Dit probeer ik te regelen dat iedereen die mee heeft geholpen een keer bij elkaar komt. En voor de rest heb ik nog iedere dag herinneringen aan Uganda en deze deel ik soms via twitter of met klasgenoten.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lucr98
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.