Brief uit Uganda

Ik heb vandaag nog een brief ontvangen vanuit Uganda, dit vind ik een heel leuk teken vanuit de mensen uit Uganda. Ook zat er nog een foto bij, ik zal er voor zorgen dat deze foto en tekst binnenkort te lezen en te zien zal zijn op mijn wereldsupporter pagina. Ik probeer op deze manier nog contact te houden met de mensen daar, ik praat ook nog af en toe met de lokale bevolking via facebook. Dit is echt leuk om te doen, omdat die mensen je nog steeds kennen dus het heeft blijkbaar echt indruk op hun gemaakt net zoals zij indruk op mij hebben gemaakt.

Follow the author: lucr98
More contributions of WorldSupporter author: lucr98
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]