Wereldsupporter in beeld

Een paar dagen geleden vond ik hem terug, de foto van mijn wereldsupportervlag, gemaakt door de kinderen van mijn vrijwilligersproject. Het was een mooie dag, een van mijn laatste dagen in India, toen ik met de kinderen ging kleuren met krijtjes. Op het witte doek leerde ik ze een afdruk van hun hand te maken. Resultaat, allemaal grote en kleine gekleurde kinderhandjes rondom het woord 'wereldsupporter', ook ingekleurd door de kinderen. Wereldkunst!

NOTE: website kan foto niet laden?

Follow the author: Kim
More contributions of WorldSupporter author: Kim
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]