En na Ghana en Kenia op de planning mag ik nu ook zeggen dat ik naar Uganda ga!

Op mijn stageschool kwam ik in contact met een ouder, die eens naar Uganda is geweest. Zij ontwikkelt projecten samen met 'masters making tommorow'. Deze mensen weten wat er speelt in Uganda en hoe je jou talenten kan gebruiken bij deze projecten. Zo gaaf, dat ik ben meegevraagd. En niet alleen meegevraagd maar ook mag ik helpen bij het ontwikkelen van de projecten, en mijn ingeving is heel belangrijk.

Waarom vroeg ze mij nu mee? Door alle dingen die ik heb georganiseerd in mijn stageklas kregen ouders er ook hoor van. En waren benieuwd naar mijn ervaringen, ze zag dat het me raakte en vond me in het project passen.

Omdat ik nog niet precies weet hoe dit gaat verlopen, kan ik er nu nog niet zo veel over zeggen, maar ik weet wel dat ik er echt super veel zin in heb!

 

Follow the author: TessaGloudemans
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]