Inspiratie

Nadat we de afgelopen week de 2de training hebben gegeven zijn we van start gegaan met de inhoud voor de volgende training.

Tijdens de training van vorige week hebben we veel met docenten kunnen praten en beetje bij beetje worden de problemen waar ze mee te maken hebben ons duidelijker. Al na de 1ste training gaven de docenten heel duidelijk aan dat ze graag meer materialen zouden willen hebben ter ondersteuning van hun lessen.

Ook gaven ze aan het lastig te vinden dat sommige kinderen zo onrustig zijn in de klas. Toen we vroegen waarom de docenten denken dat de kinderen onrustig zijn werd verteld dat veel kinderen te weinig eten hebben of thuis andere problemen hebben.

Voor de komende training hebben we besloten ons eerst te concentreren op de vraag om materialen. We gaan inventariseren met de docenten welke materialen ze zouden willen maken.
De volgende vraag is waarom ze denken dat deze materialen nodig zijn. En wat misschien wel het belangrijkste is hoe kunnen de materialen dan gebruikt worden binnen de les.

Materialen maken... welke materialen kunnen wij met de docenten maken, die zij in de toekomst ook zelf bij kunnen gaan maken? Materialen van restmateriaal zodat de kosten laag blijven. Materialen waarvan het doel duidelijk is en die een ondersteuning kunnen zijn tijdens de lessen.

Na donderdag weet ik hopelijk meer en vertel ik jullie meer.

Follow the author: Brenda
More contributions of WorldSupporter author: Brenda
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]