De 1ste docententraining

Gelukkig vanaf donderdag waren de kinderen meer verdeeld over verschillende kerken. Veel rustiger en overzichtelijker!

Deze week hebben we erg hard gewerkt om de 1ste training voor de docenten te maken. Nadat het vertalen van alle documenten was gelukt, hadden we gister dan eindelijk de 1ste training. We zijn begonnen met een kennismakingsspel, om de namen te leren. Het zogenaamde ‘’klapspel’’ de docenten kende het spel niet wat voor grote hilariteit zorgde en veel gelach, erg leuk.

Verder hebben we het in de training gehad over hoe er in Nederland les wordt gegeven en hier voorbeelden van gegeven. Ook hebben we een discussie-gesprek (‘’Charla’’ komt van het werkwoord charlar hoe dat zo mooi in het Spaans wordt genoemd:-)) georganiseerd met de docenten. In eerste instantie leek deze charla niet helemaal aan te slaan, maar op een gegeven moment, toen de docenten vertrouwd raakte met de materie, begon dit gesprek los te barsten.
Toen we na afloop vroegen of er nog dingen waren die de docenten graag zouden willen leren. Werd er aangegeven dat ze graag meer informatie zouden willen over hoe ze op een leuke manier een wiskundeles kunnen geven en ze wilde ook graag iets leren over het werken met thema-weken binnen de lessen. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit hele bruikbare vragen zijn van de docenten waar we mee aan de slag kunnen voor de volgende training. Ik heb erg veel zin om de volgende training te gaan creëren en hiermee aan de slag te gaan.

Image
Follow the author: Brenda
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Brenda
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]