Fair Trade lunch

Vandaag heb ik samen met een vriendin als onderdeel van ons profielwerkstuk een Fair Trade lunch georganiseerd voor alle (ongeveer 150) leraren op mijn school.
Van tevoren hebben we flyers gemaakt en maakte ik een poster die we in alle teamkamers neerlegden en ophingen om ze op de hoogte te stellen van ons evenement.
Helaas ging het niet helemaal zoals gepland en heeft de leraar die normaal het eten besteld bij de groothandel geen Fair Trade producten besteld maar enkel gezorgd voor biologische. Hoewel het een beetje jammer is dat dit niet onze intentie was, vallen biologisch producten natuurlijk wel een beetje in hetzelfde kader en hebben ook een heleboel leraren onze enquête (die uiteraard wel over Fair Trade ging) ingevuld.
Ons doel was onderzoeken in hoeverre de leraren op onze school bezig zijn met duurzaamheid en Fair Trade en ze te stimuleren het hier bijvoorbeeld eens met hun klas over te hebben.
(En natuurlijk heb ik in het schriftelijke deel van ons pws mijn reis naar Malawi gebruikt om mijn eigen ervaringen te delen, hihi)

Liefs!

Image
Follow the author: onbegrensde-dromen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]