(hee, ik leef nog)

Tussen het leren door even een gaatje gevonden om ein-de-lijk weer eens een blogje te schrijven. Ik heb het de afgelopen tijd erg druk gehad met school en daarom weinig voor de wereld om me heen kunnen betekenen. Gelukkig zijn mijn examens donderdag afgelopen en kan ik weer meer gaan helpen met infodagen van Worldmapping en andere Wereldsupporter dingetjes.

Wel ben ik vorige maand, 20 april, naar Vintage Per Kilo in Utrecht geweest. Een grote beurs vol vintagekleding en
-accessoires waar je per kilo voor betaalt, een heel leuk concept! Ik kocht er een bordeauxrood fluwelen blazertje en m'n vriendje Milko kocht een jas (yay ben een goede invloed). Helaas heb ik er niet meer foto's van omdat mijn geliefde telefoontje onlangs een fatale duik in de wc heeft gemaakt. 

Nog een leuk dingetje waar ook zeker een blogpost over zal komen: morgen is weer (net als elke andere derde zondag van de maand) de FeelGood Market in Eindhoven: een grote markt vol met biologische en Fairtrade producten. Denk hierbij aan eten maar ook kleren, tassen, sieraden, kinderspulletjes etc. Het lijkt me ontzettend leuk en morgen ga ik er dus voor de eerste keer naartoe.

Liefs en tot snel, Marieke

More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]