Zomaar ineens zijn we gewoon al een jaar verder

Ineens is het al een jaar geleden dat ik er was. Precies 365 dagen geleden groef ik een gat voor een wc in de community van Liyo. De tijd is voorbij gevlogen en ik hoop zo dat ik over een paar jaar weer mag. Over anderhalve maand begint mijn leven als student en zit geld sparen er niet in, maar als ik afgestudeerd ben, wil ik (buiten mijn studieschuld terugbetalen) zo graag meer van de wereld zien en meer in de wereld helpen. Wie weet misschien wel als lerares. Die paar weken in juli vorig jaar zijn nog steeds de mooiste van mijn leven tot nu toe en het gaat ook nog wel even duren voordat die overtroffen worden. Vol heimwee maar met een grote glimlach kijk ik terug naar alle foto's. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mee mocht maken.

Mijn jaar als wereldsupporter zit er nu natuurlijk ook al bijna op. Ik heb vorige maand nog kunnen meehelpen bij een informatieavond van Worldmapping en wil jullie ook nog heel graag even enthousiast maken over de FeelGood Market in Eindhoven, die maandelijks plaatsvindt. Ik was er laatst voor het eerst en het was er zó fijn. Allemaal kraampjes met biologisch eten, Fairtrade kleren, gerecyclede spullen enzovoorts. (echt, ga er naartoe, hier is een linkje)

Heel veel liefs,

Marieke

 

Image
Follow the author: onbegrensde-dromen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]