de reis is er bijna

hallo allemaal,

Nog maar 6 weken tot de reis naar Malawi!!!

Ik heb er heel erg veel zin in en het het ticket al betaald. Zaterdag nog een dagje extra voorbereiding. IK heb van het geld ophalen gemerkt dat het erg lastig was en als je iets wilt moet je er erg hard voor werken, maar ik heb het gehaald. Ik bedank bij deze iedereen die mij heeft geholpen en gesponsoort. En mijn hulp aan ontwikkelings landen stopt na dezwe reis zeker niet, ik ga in de zomer naar Indonesie om daar een weeshuis te helpen waar mijn ouders en opa en oma altijd helpen. Ik heb heel veel zin in de reis en zal tijdens de reis zoveel mogelijk bloggen, ik probeer elke dag.

Nogmaals aan iedereen bedankt en tot volgende keer.

Follow the author: BenteBrinksma
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]