WorldSupporter Magazine of BenteBrinksma

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn moeder verteld regelmatig het verhaal dat toen ik twee was wij naar Indonesië zijn gegaan. Daar was een moeder met een naakte baby op de arm, die bedelde.
Ik heb toen mijn T-shirtje uitgedaan en aan het kindje gegeven. Door het werk van mijn ouders die regelmatig in Indonesië zijn, en wij wel eens mee zijn geweest, ben ik in aanmerking gekomen met mensen die niets of heel weinig hebben. Het feit dat mijn moeder een weeshuis met haar bedrijf helpt heeft mij het meeste aangegrepen, omdat ik daar van dichtbij heb gezien dat ook kinderen op straat leven en moeten bedelen om eten te krijgen. Wij nemen altijd naar deze reizen kleding en speelgoed mee om kinderen te helpen en ze iets te geven van wat voor ons heel normaal is.
Experience & Leisure: 
Tijdens hockey worden veel benefiet wedstrijden gespeeld. onder meer voor het weeshuisin semarang, Tanas Rajawali, Indonesie.
Daarnaast hebbenw e een jaar lang geld ingezameld met het hockey team voor African, door voor elk doelpunt dat werd gescoord een euro in te leggen. Daarna hebben we gecollecteerd.
Learn & Develop: 
Met de basisschool hebben we een keer een sponsorloop gedaan voor watertorens in Afrika. Daarnaast ben ik in groep 8 van de basisschool actief geweest voor wecycle..
Het project kwam net op en wij hebben dit met medescholieren voor Arnhem opgezet. In het eerstejaar van mijn HAVO opleiding hebben wij kransen gelegd bij de herdenking tijdens de Airborne herdenkingen in Oosterbeek. Op dit moment heb ik me aangemeld om deel te nemen aan de expeditie naar Malawi voor Worldmapping. Dit gaar in februari 2014 plaatsvinden. Hiervoor ben ik al druk bezig met met het aan mensen laten weten wat ik ga doen, door onder andere armbandjes te verkopen met "Bente helpt Malawi"
Help & Change: 
Helaas heb ik nog te weinig ervaring met vrijwilligerswerk, daarom wil ik met Worldmapping naar Malawi toe om vrijwilligerswerk te gaan doen.
Het vrijwilligerswerk en ontwikkelingswerk, is mij met de paplepel ingegoten, doordat mijn overgrootouders een weeshuis hebben gehad in Egypte. Daarnaast helpen mijn grootouders regelmatig goede doelen en ontwikkelingswerk in Indonesië en in Azië. Mijn moeder en oom steunen een weeshuis in Semarang op Java in Indonesië. Hierover krijg ik regelmatig informatie, foto's en verhalen. Voor dit weeshuis, Tunas Rajawali, verzamelen mijn zus en ik kleding en speelgoed zodat dat kan worden meegenomen naar Indonesië. Met ons hockey team steunen wij dit goede doel alsmede het goede doel African waarvoor we een jaar lang geld hebben opgehaald en voor elk doelpunt een euro per persoon hebben ingelegd. Ook voor het glazen huis, van 3FM, vorig jaar heb ik geld ingezameld voor de babysterfte in de derde wereld.
Work & Initiate: 
Om het geld voor Malawi 2014 bij elkaar te krijgen ben ik regelmatig klusjes gaan doen bij familie. Ik heb een krantenwijk genomen en heb momenteel een baantje bij de Jumbo als vakkenvuller.
Met mijn grootvader heb ik de deal dat elke 8 of hoger die ik haal op school, goed is voor € 10,-- Al het geld wat ik tot nu toe verdiend heb en nog ga verdienen tot aan de expeditie gaat allemaal naar Malawi. Op 14 december doe ik mee aan een kerstmarkt in schaarsbergen. Ik ga dan een loting organiseren voor Malawi, waarbij ik van winkeliers en bedrijven in de omgeving artikelen en diensten kan verloten.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters