terugblik serious request 2013 (Burundi)

Excuus, ik heb al een tijdje niks meer geblogd. Maar ik wil graag iets kwijt over
Serious Request. Dit initiatief maakt me ZO BLIJ. Alleen de beelden al van alle mensen die maar geld blijven storten, blijven geven en dit hen een goed gevoel geeft. Dit enthousiasme wordt doorgegeven aan mij en velen anderen. Ik vind het een gigantisch goed project en ik hoop dat 3fm hier nog heeeel lang mee doorgaat. Natuurlijk heb ik zelf ook het een en ander gestort voor 3fm. Het filmpje over Burundi vind ik heel indrukwekkend. Zeker nu ik een half jaar terug ben uit Malawi, dan weet ik hóe belangrijk een latrine is voor de bevolking daar. En een latrine is zo gebouwd en geregeld. Alleen men heeft de middelen niet. Daarom is het zo belangrijk dat men hier geld voor doneert. Daarom ben ik blij dat Nederland, dat gezien wordt als een gierig land, toch elke keer weer het record verbreekt. Daar ben ik trots op :)

Follow the author: CiskeLelij
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: CiskeLelij
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]