Image
WorldSupporter profile of CiskeLelij
Image
Travel & Move: 
Ik ben 20 jaar en heb momenteel al meer dan mijn leeftijd aan landen gezien. Ik hou enorm van reizen. De cultuur van het land/gebied leren kennen.
Bijvoorbeeld hoe modern Australie klinkt, waren er toch een aantal dingen die niet overeen kwamen met Nederland. Naast Australie en Singapore heb ik veel gezien van Europa. Deze zomer ga ik naar Malawi. Hier ga ik vrijwilligerswerk doen. Het continent Afrika is mij helaas nog onbekend en daarom heb ik onwijs veel zin om hier naar toe te gaan. Ik kijk uit naar het volledig opgaan in hun leefwijze, hun manier van dingen bekijken/aanpakken.
Experience & Leisure: 
In de vrije tijd verdiep ik mij graag in culturen. Dit door veel boeken te lezen, documentaires te kijken en het nieuws op de voet te volgen. In mijn vrije tijd kook ik graag.
Ik vind het geweldig aparte en nieuwe producten uit te proberen. Veel mensen eten 3x per week aardappelen met bonen. Dit zit er voor mij niet in. Van Indiaase curry's tot thaise vissoepen tot Japanse gerechten. Ik haal hier veel plezier in, vooral als het voldoet aan mijn verwachtingen. Bij het koken van deze producten vind ik het heel erg belangrijk dat de producten die ik koop duurzaam zijn: scharreleieren, biologisch vlees/vis, vegaburgers, biologische groenten, altijd kijken waar het eten verbouwd is, maar ook kaas van de kaasboer, vlees van de slager, brood van de bakker. Het oog op goed eten is er vanaf begin af aan ingeslepen. Op mijn 12e besloot ik vegetarisch te zijn. Ik at veel groenten en sojaproducten. Dit heb ik 7 jaar volgehouden. Op een gegeven moment kwam toch de drang af en toe een biefstukje te eten. Nog steeds let ik op hoeveel vlees/vis ik eet. Er zijn altijd 1/2/3 vegetarische dagen per week.
Learn & Develop: 
Ik studeer momenteel Bedrijfskunde. Ik ben van plan mijn stage en minor te richten op vrijwilligerswerk, non profit organisaties. Dit omdat ik dit interessanter vind dan rekenkundige berekeningen.
Zo wil ik via mijn opleiding een steentje bijdragen aan de maatschappij.
Help & Change: 
Aankomende zomer ga ik naar Malawi, om vrijwilligerswerk te verrichten. Dit doe ik via de organisatie: Be More. Deze zomer ga ik aan het werk op het project Chayof. Een project voor de allerkleinste.
Deze kinderen zijn vaak (half) wees. Hier ga ik sport en spel organiseren, aids inlichtingen geven maar ook bij ouderen op bezoek om te bekijken wat we voor hen kunnen doen. Verder heb ik altijd al veel gereisd. Ik heb de drang zoveel mogelijk van de wereld te zien, zoveel mogelijk culturen te ontmoeten en me open op te stellen voor alles wat ik tegenkom en zie.
Work & Initiate: 
/
My Latest Activity
Image

Drie weken lang heb ik gewerkt op het medische project via African Impact. Dit was een hele ervaring, vooral omdat mijn studie totaal niet gerelateerd is aan medische aspecten. Allereerst kregen we natuurlijk een uitgebreide introductie.  In de ochtend hadden we vaak kliniekwerk, we werden uitg...

Image

Iets meer dan een week geleden organiseerde we een kids fun day. deze dag is bedoeld om zoveel mogelijk kinderen uit de omgeving te verzamelen en dat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken. Zoals op de fotos te zien is waren er verschillende spellen zoals : leeuwtje prik je, volleybal, blik w...