mijn worldsupporters song

Dit is mijn worldsupporterssong omdat ik de tekst van dit nummer erg mooi vind, maar vooral omdat dit nummer werd gedraaid met een bepaald filmpje, bij onze informatie dag voor Uganda. en dit nummer is weer vaker terug gekomen met onze groep en daarom heeft dit nummer een speciale betekenis voor mij.

Het is het nummer Imagine van John Lennon

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: MaartjeVanBeek
Supporting content
mijn worldsupporters song
More contributions of WorldSupporter author: MaartjeVanBeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]